Potencia és erekcióról szóló kérdések

A számtalan „mendemonda” kering a potenciáról, az erekcióról és a férfiasságról , még bonyolultabbá teszik az olyan embereknek az életét akiknek nehézségeket okoz ez.. Majdnem minden férfi – és a nők is – a tudományosan elavult mítoszokról szólnak. Itt van egy kis ízelítő:

Az erekciós problémák a gyenge férfiasság jelei
Hamis: Majdnem minden ember – még a „valódi srácok” – már tapasztalták a szexet. Ez teljesen normális, a test nem egy gép amit csak úgy beindítunk.. Emellett az merevedési zavar rendellenesség több férfit érint, mint gondolnánk. Nemzetközi Urológiai Társaság szerint legalább ötödik ember szenved hosszú távú erekciós problémáktól, különösen az 50 év feletti férfiaktól. Csendben csendben számoljon az irodában vagy a buszmegállóban. Minden ötödik ember – ez rentgeteg! Mivel a stressz és az egészségtelen szokások, például az egyoldalú táplálkozás és a túl kevés mozgás lehet az oka, az érintett személyek száma növekszik.

Csak egy nagy pénisz adja a partner szexuális élvezetét
Hamis: Az életben mint sok más ez is ízlés kérdése. A szex kielégítése nem függ bizonyos testrészek méretétől. Függetlenül attól, hogy mindkét partner élvezi-e a szeretetet, és a nő eléri az orgazmust, attól függ, hogy a pár milyen mértékben harmonizál és kommunikál egymással a szex során. Mellesleg, hogy egy nő ,hogy mekkora péniszt szeret a saját testétől is függ. Ezért a pénisz méretére vonatkozó általánosításokat nem kell komolyan venni!

A maszturbáció erekciós problémákhoz vezet
Hamis: A maszturbáció normális szexuális tevékenység minden korban, ami egyszerűen az emberiséghez kapcsolódik. Az egészséges mértékben gyakorolt maszturbáció nem vezet potencia problémákhoz. Ugyanakkor a maszturbáció hatással lehet az erekcióra, ha szexuális kapcsolatban van egy partnerrel, ha egy férfi kényszeresen és nagyon gyakran maszturbál. Leginkább ez a helyzet a mai világban a pornó vagy online szexuális függőséggel kapcsolatban. A képek és filmek túlzott mértékű fogyasztása és a gyakori maszturbáció (naponta többször) valójában elronthatja a „igazi” szexuális együttlétet.

Amikor egy ember felébred, erekciónak kell lennie – különben valami nem jó?
Hamis: Minden embernek erekciója van bizonyos alvási fázisokban, ami 15 és 40 perc között tarthat. Ezeknek az erekcióknak nincs semmi köze a szexuális izgalomhoz, hanem szolgálják a pénisz rendszeres keringését. Bárki, aki reggel erekcióval ébred, egészséges és általában fiatal. Ha a reggeli erekció elmarad, ez csak azt jelenti, hogy az utolsó éjszakai erekció véget ért. Azonban az alvászavarok teljes hiánya lehet a potenciaprobléma jelzése. A hiányzó reggeli erekció a tesztoszteron-hiány esetleges jelzését is jelzi. Másrészt a reggeli és az éjszakai erekció megszünteti az erekciós zavar számos formájának fizikai okát. Gyakran pszichológiai ok van a háttérben.

Ha szeretnéd ,hogy erős erekciód legyen  a Shoot kapszula segithet!