fejresz
fotó8

Mi az a Shoot® kapszula?
A Shoot® kapszula egy természetes gyógynövényi összetevőkből álló, férfi potencianövelő készítmény.


Kik használják a Shoot® kapszula kapszulát?
Minden férfi tizennyolc év felett növelheti a szexuális aktivitását a Shoot® kapszula kapszula használatával. A Shoot® kapszula kapszula nem csak azoknak a férfiaknak készült, akik potencia problémákban szenvednek, hanem minden férfi számára, akik meggyőző hatással akarnak lenni a partnerükre. A világon több mint százötvenmillió férfi ismerte be, hogy serkentő szerekre lehet szüksége a szeretkezéshez.

  • 25-30% a férfiaknak, húsz és negyven év között
  • 30-50% a férfiaknak, negyven és ötven év között
  • 60-70% a férfiaknak, ötven és hetven év között

Legyünk akár fiatalok vagy öregek, mind eltökéltek vagyunk egy intenzívebb szexuális élet iránt. A szexuális problémák fontos témái társadalmunknak, gyakran két férfi közül egy érintve van ebben. Ezek a problémák gyakran a megromlott partnerkapcsolatra vezethetőek vissza. A potencia problémákkal küzdő férfiak jelentős részénél hatásos segítséget nyújt a Shoot® kapszula kapszula.


Hogyan működik a Shoot® kapszula?
A Shoot® kapszula stimulálja mind a fizikai, mind a pszichológiai pályákat a testen, hogy szexuális élményed kielégítőbb és érzékibb legyen. Nagy gondossággal megalkotott formulánk biztonságos és természetes alternatívát nyújthatnak a receptre kapható készítményekkel szemben.


Hogyan kell szedni a Shoot® kapszula-t?í
A Shoot® kapszula-t szájon át kell bevenni az utasítás szerint. A legjobb eredmény elérése érdekében vegyél be 1 kapszulát 30-45 perccel a tervezett szexuális együttlét előtt. A maximális eredményhez korlátozott mértékben fogyasszon csak alkoholt, mivel az alkohol akadályozza a maximális hatékonyságot. Kúraszerű alkalmazás esetén 3-4 naponta 1 kapszula bevétele javasolt.


Honnan tudhatom, hogy a Shoot® kapszula megfelelő-e a számomra?
Ha nehézségeid vannak a megfelelő mértékű erekció kialakulását illetően, akkor a Shoot® kapszula az, amire szükséged lehet. A Shoot® kapszula segíthet Neked egy keményebb és teljesebb erekció elérésében.


Mit tegyek, ha gyógyszereket szedek?
Mindig kérd ki a háziorvosod tanácsát minden gyógyszerrel kapcsolatban, melyet szedsz, mielőtt bármilyen készítményt vennél be! Így biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb tanácsot fogod kapni, melyre kifejezetten szükséged lehet. Ne feledd, mindannyian mások vagyunk!


Mik a feromonok?
A feromonok olyan kémiai vegyületek, amik előidézik a vonzódást két ember között.


Hogyan észleljük a feromonokat?
Az orrban található szervünk a VNO észleli és továbbítja az agy felé, ami szexuális választ küld.


Miért nem hallottam eddig erről az új érdekes szervről és a feromonokról?
Mert ez egy új felfedezés.


Rendelkezünk természetes feromonokkal?
Igen, mivel kémiai úton is komunikálunk egymással.


Ha vannak természetes feromonjaink akkor miért van szükségünk a Federico Mahora feromonos parfümre?
A kultúrális szokások miatt. Mi az első dolgunk minden reggel? Fürdünk, zuhanyozunk valamint különböző illatosító szereket használunk, majd bőrünk 90%-át elfedjük ruhákkal. Ezzel megakadályozzuk, a feromonjaink levegőbe jutását. A másik fontos ok, amiért szükséges lehet a Federico Mahora feromonos parfüm használata, azt egy tanulmány mutatta ki, mégpedig hogy idővel csökken a szervezet feromon termelése.


Mennyi ideig tart a Federico Mahora feromonos parfümök hatása?
Körülbelül 8-10 órán keresztül hatásos.


Hogyan veszem észre, hogy működnek az Federico Mahora feromon termékek?
Megnő a szemkontaktusok száma, nő a vonzerőnk, az önbizalmunk.


Mikor ajánlott a feromonok használata?
A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ismerkedés és a kapcsolatok elején, a párválasztáskor van jelentős szerepük a feromonoknak. Ezt követően más tényezők is szerepet játszanak a kapcsolatainkban, így a feromonok szerepe csökken, de nem szűnik meg.

Hogyan kell tárolni a Federico Mahora parfümöt?
Száraz, hűvős, napfénytől védett helyen tárolandó. Magas alkoholtartalma miatt, közvetlen napfénynek kiteni TILOS!


Meddig tarthatók el a termékek?
3 évig


Ezeket a megállapításokat az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Minisztérium nem ellenőrizte, és az egyes embereknél tapasztalt eredmények eltérőek lehetnek. A Shoot® kapszula az egészséges életmód része kell, hogy legyen, és nem célja valamely betegség diagnosztizálása, kezelése vagy megelőzése.


Megrendelési információk
A megrendelésedet követő munkanapon kezdjük feldolgozni és a postától függően 2-3 nap között várható a termék megérkezése. A kiszállítás postai úton történik. Garantáljuk, hogy a Shoot® kapszula kapszulát teljesen diszkrét csomagolásban és címzéssel juttatjuk el, melyről nem derülhet ki, hogy mit tartalmaz a csomag. A megrendeléskor felvett adataid bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább.


Milyen plusz költségek vannak az oldalon feltüntetett árakon kívül?
Az árak tartalmazzák az áfát, valamint a csomagolási és a postaköltséget. Tehát a feltüntetett árakon kívül más rejtett költségek nem merülnek fel.


Mennyi idő alatt szállítják ki a megrendelt terméket?
Megrendelése a megrendelést követő 1-2 napon belül postára kerül.


Hogyan fizetem ki a megrendelt termékeket?
A temékek ára a postásnak fizetendő készpénzben, vagy postán maradandó esetében a postának.

potencia-noveles.hu Szerzői jog védelem alatt © 2016 X-Zone Kft.

Figyelem! A Webshopon megtalálható termékek nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Gyerekektől elzárva tartandó. Nem ajánlott 18 éven aluliaknak. A termékek táplálékkiegészítők, recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a tájékoztatót. Fénytől és melegtől elzárva tartandó.