fejresz
garancia

POSTAI UTÁNVÉTTEL

A postás viszi házhoz a csomagod. Amennyiben nem vagy otthon amikor a postás kézbesíteni akar akkor bedob egy értesítőt amivel be kell menned a postára és ott megkapod a csomagod.

Megrendelését 1-2 napon belül postázzuk. Ellenkező esetben felvesszük veled a kapcsolatot.

A termékeket minden esetben diszkrét csomagolásba tesszük (semmilyen külső jel nem utal a csomag tartalmára !).

A posta és a csomagolási költség ingyenes!
A csomag tartalomhoz nem írunk semmit.
A csomag ellenértékének kifizetése átvételekor történik.


POSTÁN MARADÓ

Kérheted a terméket "postán maradóra" tehát az Hozzád legközelebbi postára. Ott átveheted a terméket teljes diszkrécióval, a posta nem küld ki a értesítőt csak érdeklődnöd kell a postán, érkezett e a nevedre küldemény.

Amennyiben "postán maradóra" kéred a csomagot ez esetben a rendelési űrlapnál csak a neved e-mail címed illetve a posta címét kell megadnod.

potencia-noveles.hu Szerzői jog védelem alatt © 2016 X-Zone Kft.

Figyelem! A Webshopon megtalálható termékek nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Gyerekektől elzárva tartandó. Nem ajánlott 18 éven aluliaknak. A termékek táplálékkiegészítők, recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a tájékoztatót. Fénytől és melegtől elzárva tartandó.