fejresz

Csatlakozz te is az potencia-noveles.hu partnerprogramhoz!

Ha van saját weboldalad, egészítsd ki egy hasznos funkcióval, amivel még pénzt is tudsz keresni! Partnereink az eladások után jelentős jutalékra tehetnek szert, ha termékeinket, akcióinkat linkek és bannerek, hírlevelek stb. formájában saját oldalukon jelenítik meg.

Jutalék mértéke:
Az általad közvetített eladások után megszerezhető jutalék 20% a bruttó árból ami az oldalon is fel van tüntetve. Ez a 20%-os jutalék csak az első 30 regisztrációra vontakozik! Ez egy kiemelkedően magas jutalék, a legtöbb partnerprogramot üzemeltető oldal általában a nettó ár 5-10%-át adja!

REGISZTRÁCIÓHOZ KATTINTS IDE:

Honnan tudja a rendszer, hogy a Te oldaladról érkező vásárolt és Neked jutalék jár?
Amikor a látogatód rákattint a bannerre, vagy szöveges linkre akkor ez átadja az oldalunknak a Te partner azonosítódat és rögzíti azt a látogató böngészőjének cookie-jában, így később is tudni fogjuk, hogy Neked köszönhetjük a vásárlást. Amint a vásárló által megrendelt csomag ára kiegyenlítésre kerül, jóváírjuk a 20% jutalékodat!

A közvetített látogatók vásárlásait az első látogatás után 10 évig követi a rendszer, tehát 10 éven belül minden vásárlás után jutalékot kapsz!

Amennyiben a 10 éves időszak alatt a vevő másik affiliate partner linkjén keresztül vásárol, a jutalék ezt az új partnert illeti onnantól. Az egyenlege kifizetését e-mailben kérheted az Általad választott formában (átutalás,,PayPal, stb).

Mennyit kereshetsz vele havonta?
Ez csak és kizárólag tőled függ. Ha már van az oldaladon egy 200-300 látogató akkor már havi szinte meg lehet keresni 15.000 - 20.000 ft-ot. A partnerprogramokban részt vevő oldalakon kihelyezett bannerekről általában 100/150 látogatóból lesz egy vásárló. Nem árulunk zsákbamacskát nálunk nem leszel milliomos (mint ahogy máshol sem) az biztos, viszont egy korrekt és folyamatos kiegészítésed lehet a havi kasszába. Ez akár a pár 1000ft-os tételtől a több 10.000-es tételekig mehet.

Például az egyik partnerünk oldalán napi 1500-2000 látogató fordul meg napi szinten, és gond nélkül megkeres 35.000-40.000 közötti jutalékot havonta. Csak úgy mellékesen megjegyzem úgy ideillően, hogy a kisujját sem mozdítja érte. Egyszerűen csak feltűnő helyekre tette ki a bannereket!

Neked nincs más dolgod mint kitenni a reklámanyagokat és utána úgymond velünk nem is kell már foglalkoznod csak a saját oldalad fejlesztésével és reklámozásával továbbra is. Minnél több látogatód van annál többet kereshetsz.

Hogyan vehetsz rész a partnerprogramban?

 • Az oldal alján található linkre kattintva az adminisztrációs program jelentkezik be és a regisztrációs ablakban töltsed ki az adatokat.
 • Regisztráció után a választott felhasználói névvel és jelszóval jelentkezz be a rendszerbe.
 • Válassz ki egy bannert vagy egy hirdetési szöveget és helyezd el a weboldaladon, blogodon.
 • Az affiliate szoftver segítségével folyamatosan látni fogod az oldalad által hozott forgalmat és követni tudod a jutalékaid.

Amit kínálunk:

 • online felhasználó felületet
 • korrekt kifizetést
 • 20%-ot a Bruttó összegéből (nem a Nettó összegből - mint sok helyen)
 • Szinte végtelen ideig (10 év) érvényes követő memória
 • Egyedi minőségi termék ami sehol máshol nem kapható
 • Figyelemfelkeltő reklámanyagok

Amit elvárunk:

 • Egy gyors és INGYENES regisztráció
 • Banner és/vagy reklámanyagok kihelyezése az oldalra

REGISZTRÁCIÓHOZ KATTINTS IDE

potencia-noveles.hu Szerzői jog védelem alatt © 2016 X-Zone Kft.

Figyelem! A Webshopon megtalálható termékek nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Gyerekektől elzárva tartandó. Nem ajánlott 18 éven aluliaknak. A termékek táplálékkiegészítők, recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a tájékoztatót. Fénytől és melegtől elzárva tartandó.