Immunerősítés a q10 coensyme és fekete áfonya kivonattal és liposzómás termékeinkkel:

Termékünk a Q10 Coensyme és Fekete Áfonya kivonat – Sun Moon™ a GMP (Good Manufactoring Practise (Jó Gyártási Gyakorlat) alapján készülnek. GMP lényege a pontos és hibátlan szabályozás, minőség-ellenőrzés, előírás szerinti módon végzett tevékenység. 

Termékünk ennek a kritériumoknak is megfelelt. Probáld ki most és élvezd jótékony hatását.

Ismerje meg másik  egyedülálló-, kiemelkedő biohasznosulással rendelkező liposzómás termékümket! A liposzómális technológiának köszönhetően az ásványi anyagok, a vitaminok és a gyógynövények hatóanyagai hatékonyabban szívódnak fel, mint a hagyományos tabletták, kapszulák esetében.

Bármilyen szájon át bevett táplálék jelentős veszteséggel tud csak eljutni a sejtekbe (emésztés, felszívódási veszteség, lebomlás, kiválasztás, sejtfalon való átjutás, stb). A liposzóma a sejtfalak és biológiai hártyák anyagához hasonló összetételű (foszfolipid) burok, amibe a hatóanyag molekuláit egyenként „beburkolják”. Ez egyrészt megvédi a hatóanyagot (gyomorsavtól, emésztő enzimektől), másrészt segíti a biológiai hártyákon való átjutását segíti. A liposzomális készítmények a veszteség ilyen csökkentése révén, lehetővé teszik, hogy a hatásos adagot, kisebb mennyiségben lehessen bevinni, ami ráadásul tökéletesebben hasznosul – így természetesen hatásosabb is.