megbizhato potencia webshop

Immunerősítés – Egészségmegőrzés

Hatékony Immunerősítés! Öregedésgátló hatás!
Szív és Érrendszer védelem! Ha Egészséges, Fiatalos szeretnél maradni!

potencia noveles fooldal fokep

Immunerősítő és egészségmegőrző  termékek

Immunerősítés és az egészég megőrzése a ma élő embernek egy nagyon fontos feladat. Erős immunrendszerrel könnyebben vészeljük át a betegségeket, illetve nehezebben is kapjuk el őket. A nálunk kapható termékek a legkiválóbb alapanyagokból állították össze.

Immunerősítés

admin ajax
life spirit cesoramin folyekony liposzomas c vitamin 500ml

Life Spirit – Cesoramin folyékony liposzómás C-vitamin 500 ml

Egyetlen üveg Life Spirit Cesoramin 100.000 mg liposzómás C-vitamint-, ezenkívül Lenmag olajat, MSM-et, L-arginint és E-vitamint tartalmaz liposzómás formában. A liposzómás formula biztosítja a hatóanyagok szinte tökéletes felszívódását és hasznosulását.

Immunerősítés

admin ajax
kollagen tabletta

Collagen Peptan + Szerves szilícium tabletta 360 db – PrismaNatural 

3.600 mg hidrolizált tengeri kollagén peptan (peptid) adagonként! A termék a hidrolizált kollagén peptiden kívül tartalmaz még magnéziumot, kalciumot, szerves szilíciumot, C-vitamint és D-vitamint.

Javítja a ízületek mobilitását, a csontok szerkezetét és a bőr természetes szépségét. 

Immunerősítő és egészségmegőrző termékek

Az Immunerősítés alatt azt értjük, mikor a szervezetünk védekezőképességét szeretnénk megnövelni. A védekezést, egészség megőrzését, ellenállóképességet, leggyakrabban a fertősések, vírusok, baktériumok ellen szeretnénk megerősíteni.

Immunrendszerünk úgy működik, hogy beazonosítja a szervezet saját és a szervezet nem személyes, tehát oda nem illő dolgokat. Az immunrendszerünk ha helyesen működik, akkor intelligens módon „megjegyzi” a már átesett betegségek anyagait és ha újra fertőzés lép fel az immunrendszerünk már erősebben tud védekezni a betegség ellen.

Immunrendszerünk felépítése kétféle lehet.

– Alap – ez a veleszületett immunitás. Ez a szervezet első számú védekező rendszere.

– Megszerzett immunitás. Ez a születésünk után alakul ki.Természetes vagy mesterséges úton.

Természetes mikor átesünk betegségeken és a szervezet kialakítja a védekezőrendszerét a vírus , baktérium ellen. Mesterséges immunítás ha oltóanyagot használunk.  Ilyenkor egy legyengített bacikat juttatnak a szervezetbe amit az immunrendszer legyőz. Ha az erősebb bacik jönnek,igy már könnyebb lehet a védekezés.

Hiányos vagy rossz immunrendszer úgy alakulhat ki, ha nem megfelelő a táplálkozásunk, sok a sterssz, sok az alkohol és a cigaretta. A káros szenvedélyek mind gyengítik a test védekező rendszerét.

Mivel lehet erősiteni az immunrendszert? Hogyan tarthatod magad egészségesen? Természetesen a megfelelő táplálkozás, stersszmentes életmód, pihentető alvás, sok napfény ,minél több mozgás, megfelelő vitaminok és ásványi anyagok bevitele. Ebben tudnak segíteni termékeink, a Sun Moon™ Q10 Coensyme + Fekete Áfonya Kivonat, és a  Life Spirit Cesoramin folyékony liposzómás C-vitamin, amelyek kiváló alapanyagokból ,ellenőrzött minőségbiztosítással történik. Tégy Te is immunrendszered egészségéért. A moszgás öröméért ajánljuk Collagén tartalmú termékeinket is.

 

Segítünk abban,hogy jobb, boldogabb életet élhess!

Első osztályú természetes Étrend-kiegészítők

A felhasznált alapanyagok kiváló minősége garantálja termékeink hatékonyságát és biztonságát.

Gyors kiszállítás

Az árut a megrendelés kézhezvétele után másnap már küldjük is. A terméket a lehető leghamarabb, 2-3 munkanap alatt megkapod.

Biztonságos csomagolás

Nem jelöljük meg feleslegesen a csomagokat reklámokkal, logókkal vagy szórólapokkal. Csak Te tudod, mi van a csomagban.

30 nap garancia

Nem bonyolítunk semmit. Ha szeretnéd visszaküldeni a terméket, akkor 30 napon belül tedd meg, és viszaküldjük a pénzt.