A tesztoszteron hormonja az ember egyik legfontosabb része. Ez többek között hatásfokot, libidót, szakáll növekedést és izomerőt szabályoz. Ha hiányzik, a férfiasság eltűnik.

A herékben képződik a tesztoszteron:

A tesztoszteron (androgén) nemi hormon a legnagyobb része a herékben, kis mennyiségben a mellékvesekéregben. A szekrécióját a diencephalon, az agyalapi mirigy és a herék komplex hurok szabályozza.

A tesztoszteron szint:

A tesztoszteron szintje befolyásolja az erőt, a férfiasságot, a hatást és a szexuális vezetést. A hormon számos más fontos feladatot is teljesít a férfi testben.

Az alacsony tesztoszteronszint gyorsan észrevehető

A tesztoszteron szint számos hatással van. Szagok, napszak, stressz, környezeti feltételek, életmód és betegségek spontán növekedhetnek vagy csökkenhetnek. Ha a férfi testben nincs elég tesztoszteron, a kellemetlen tünetek gyorsan emelkednek. Az aggodalomra okot adó dolgok megmagyarázhatatlan fáradtságot, általános türelmetlenséget, alvászavarokra panaszkodnak – és gyakran a szexuális élet problémáiról is. Minél kevésbé érzik magukat, vagy nem akarnak szexelni, némelyik problémát is okoz az erekcióban.

Gyakran a tünetek azonnal nem felismerhetők.

A tesztoszteronhiány tüneteit a szenvedők és szeretteik gyakran hosszabb időn keresztül “viselik”, mint „beteg” vagy egyszerűen „rossz passz”. Az a tény, hogy egy kézzelfogható betegség a jelek mögött lehet, sokan csak nagyon későn ismerik fel.

Ha természetesen szeretnéd fokozni a tesztoszteront akkor potencianövelő termékeink jelenthetik a megoldást Neked..)

Nagy Attila- eromaxplus potencianovelo tabletta - X- Zone Kft.

Nagy Attila X-Zone Kft Ügyvezető

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát,kezelést és nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM az X-Zone Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!  

https://www.linkedin.com/in/attilanagypotencyandsexexpert/