A párkapcsolat és a szex is törékeny, mint egy finom porcelán. Rendhagyó cikkünkben most azt mutatjuk be, hogyan is zúzhatod porrá ezt a porcelánt (vagyis hogyan teheted tönkre a szexuális életedet) 10 egyszerű lépésben.

(Figyelem: szarkazmus következik.)

1. Hagyd, hogy a gyerekek aludjanak középen

Tudjuk, hogy imádjátok a gyerekeiteket, és ez így van rendjén. Ha dörög és villámlik, akkor megijedhetnek, de ti gondos szülőként ott vagytok, és megóvjátok őket. Ilyenkor teljesen érthető, ha odaengeditek magatok közé az ágyba, hogy nyugodtan tudjon aludni.

Megoldás: nem csak anya és apa vagytok, hanem férfi és nő is, akik szeretik és kívánják egymást. Épp ezért nem engedhetitek meg, hogy minden egyes éjszaka ott aludjon veletek, mert egész egyszerűen kikezdi a párkapcsolatotokat.

Állítsatok fel határokat, és csak akkor engedjétek meg a kicsinek, hogy nálatok aludjon, ha tényleg rosszat álmodik vagy fél a vihartól.

Idot kell szakitani az eloljatekra

2. Ne fordíts se időt, se energiát az előjátékra

Már levetkőztetted a párod, és ez már maga az előjáték… nem? És amúgy is: fél 11 van, hajnali 5-kor kelünk, kinek van ideje és ereje szöszmötölni. Jöjjön a heti kötelező szex, és le van tudva a dolog.

Megoldás: a kályhába sem tudsz tüzet rakni anélkül, hogy ne készítsd be gondosan a fát, és az újságpapírt. A jó szexhez a párodat is fel kell tüzelned, ehhez pedig tudnod kell, mik az erogén zónái.

3. Legyél munkamániás, élj a hobbidnak, és ne törődj a partnereddel

Az élethez pénzre van szükség, a pénzhez pedig dolgozni kell. És ha egy csomót dolgozol, nehogy már ne érdemeld meg a péntek esti kocsmázást a barátokkal, és a hétvégi néhány óra konzolozást! A kapcsolat, a beszélgetés várhat, ezek úgyis fárasztó dolgok.

Megoldás: egy ideális kapcsolat érzelmi alapú, az érzelmek kifejezéséhez pedig bizony beszélgetni és tenni kell. Meg kell találnod az arany középutat úgy, hogy közben ne hanyagold el a barátaidat, a hobbidat és a párodat sem. 

4. Ne szexelj és nézz töméntelen mennyiségű pornót

A szex unalmas, és melós. Kinek van ereje 8 óra munka és 2 órányi tömegközlekedés után még szexelni is? Amúgy is: a pornóból rengeteg ihletet lehet meríteni, és a maszturbálás is nagyon egészséges. 

Megoldás: igen, a maszturbálás egészséges (férfiaknak és nőknek is), viszont akkor már nem, ha a szex rovására megy. Igazából itt is az arányokkal van a baj: meg kell találni az egészséges határt, nehogy a pornó függőséggé alakuljon át.

5. Fantáziálj valaki másról szex közben

Nő: “a férjem soha nem tudja meg, hogy közben Tom Hardy-ra gondolok…”

Férj: te vagy Jennifer Lawrence, te vagy Jennifer Lawrence…”

Semmi baj nincs azzal, ha másra gondoltok szex közben, hiszen ezek csak ártatlan fantáziák, és legalább nem csaljátok meg egymást.

Megoldás: nagy bajt jelez, ha folyton valaki másra gondoltok szex közben, hiszen 1. nem kívánjátok már egymást, 2. valamivel fel kell dobni a szexuális életeteket, mert unalmas. Például keresd meg a párod erogén zónáit. Bármelyik is legyen, érdemes leülni és megbeszélni a dolgot egymás között. 

Lehet e flortolni parkapcsolatban

6. Flörtölj nyugodtan bárkivel…

… kivéve a partnereddel. Vele úgyis együtt vagytok, tudja hogy szereted; szóval neki nem kell kimutatnod az érzéseidet. 

A flört pedig egyébként is teljesen ártalmatlan, ráadásul jó érzés tudni, hogy valaki szépnek, helyesnek, szellemesnek és érdekesnek tart. 

Szóval: flörtölni alap. 

Megoldás: a flört egészen addig oké, amíg tényleg csak egy pajkos tekintet, egy kósza játék, a hetykeség vezérel, nem pedig a megcsalás. És csak akkor oké, ha közben a párodat is dicséred, és nem adsz minden figyelmet, minden elismerést másnak. 

7. Kritizáld a partneredet

“Miért nem tudod eltenni a ruháidat?”

“Komolyan, így néz ki egy rendes mosogatás?”

“Már megint nem vagy képes kivinni a szemetet…”

“Hogy nézel ki már megint?” 

Muszáj kritizálni, hiszen így fejlődik és így lesz egyre jobb és jobb. Egyszer majd talán eléri a tökéletesség szintjét, bár lehet, hogy ilyen nem is létezik.

Megoldás: ha folyton a párodat kritizálod, valójában nem vele, hanem magaddal van problémád – csak az egód nem engedi ezt felismerni, és félhomályban tart. Nem árt egy kis önvizsgálat, hogy miért lehet ez így – és ha ez egyedül nem megy, ne legyél rest szakember segítségét kérni. Tegyél a szexuális kapcsolatodért.

8. Ne vedd ki a részed a házimunkából

Túlterhelt vagy, fáradt és egyébként is sokat dolgozol, plusz még szexuálisan is kielégíted. Minek kell még pluszban a házimunkában is segíteni? Hiszen te mindent megteszel érte. 

Megoldás: nem csak te vagy frusztrált és fáradt, hanem a párod is. Valószínűleg neki is pont ugyanannyi kedve van mosogatni, lenyírni a füvet, kivinni a szemetet, mint neked. 

Beszéljétek meg és osszátok fel egymás között, hogy ki melyik részét vállalja be a ház körüli teendőknek: lehet, hogy például az egyikőtök szívesebben porszívóz, míg a másik szeret mosogatni. 

9. Ne csak a párodat hanyagold el, hanem magadat is

Nem elég, ha csak a párodat hanyagolod el. A tökéletes recepthez az is kell, hogy magadra se adj. Nem muszáj mindig megfürödni, a borotva is drága, és egyébként a mackó sokkal kényelmesebb, mint a farmer.

Megoldás: van, hogy az ember picit leereszt, és nem is kell, nem is lehet mindig tip-topnak lenni. Viszont ez még nem mentség arra, hogy nem foglalkozol magaddal. Ha a párod nem kíván, tedd fel magadnak a kérdést: vajon mindent megteszel annak érdekében, hogy odáig legyen érted? 

10. Csald meg a párodat

Tedd fel az i-re a pontot, és csald meg a kedvesedet fűvel-fával. 

Megoldás: Ne tedd. 

Nagy Attila- eromaxplus potencianovelo tabletta - X- Zone Kft.

Nagy Attila X-Zone Kft Ügyvezető

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát,kezelést és nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM az X-Zone Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!  

https://www.linkedin.com/in/attilanagypotencyandsexexpert/