A Libidó mindig is foglalkoztatta az embereket

Minden párkapcsolatban lévő férfi életében előbb vagy utóbb eljön az a pillanat, amikor rutinná válnak a dolgok. Ugyanazok a pózok, ugyanazok a mozdulatok újra és újra… amikor már érzed, hogy szinte gépiessé válsz, akkor sok esetben nem csak a figyelmed lankad. 

Ilyenkor pedig bizony itt az ideje annak hogy új dolgok felé nyiss a pároddal, és javíts a szexuális életeteken. 

Igen ám, de hogyan? 

Potenciazavar

Először is beszéljünk a potenciazavarokról és a libidóról

Először is beszéljünk nyíltan és őszintén az erekciós gondokról, nagyon sok esetben ugyanis emiatt romlik meg a szexuális élet.

A problémát két nézőpontból is érdemes megvizsgálni: orvosi, illetve pszichológiai szemszögből. 

Amennyiben van reggeli merevedésed, úgy az orvosi szempont mindjárt ki is esik, így tehát ezt könnyű kilőni. Ha viszont ez nincs meg, akkor nagyon is érdemes felkeresni egy szakembert, aki kiderítheti, mi áll a probléma hátterében. 

Okozhatja hugyúti fertőzés, prosztata megnagyobbodás, cukorbetegség, inzulinrezisztancia, alvási apnoe, vérnyomás és pajzsmirigy problémák de akár daganat is. Érdemes tudni, hogy bizonyos gyógyszerek – például a vérnyomás, a depresszió, a szorongás (vagy a nők esetében fogamzásgátló gyógyszerek is) – csökkenthetik a nemi vágyat.

Ha fájó vizelés vagy egyéb, például cukorbetegségre, vérnyomás problémákra utaló jeleket is tapasztalsz magadon, akkor azt tanácsoljuk, hogy mindenképp látogasd meg a háziorvosodat. 

Pszichológiai szempontból a merevedési zavart okozhatja a túlzott stressz, a krónikus fáradtság, a szorongás, illetve kezdődő depresszió is. Ilyenkor jó, ha meg tudod beszélni a pároddal a gondjaidat és kérd, hogy adjon neked időt, amíg rendbe nem teszed magadat lelkileg és meg nem oldod a problémáidat. 

Ha már huzamosabb ideig fennáll, és úgy érzed, nem jutsz egyről a kettőre, akkor érdemes szexuálpszichológus segítségét kérned. 

Ő ugyanis képes arra, hogy feltárja a szorongások miatt kialakult szexuális frusztrációkat és kibogozza ezt a gordiuszi csomót. 

Most pedig nézzük meg, mit tehetsz azért, hogy jobb legyen a szexuális életed!

Igy dobd fel a szexuals eleted

 A Így dobd fel a szexuális életed

Az alábbiakban összegyűjtöttük az 5 leghasznosabb tippet.

1. Kerüljetek hangulatba 

Baromi nehéz úgy hangulatba kerülni, hogy fejben azt számolgatod, mikor kell befizetni a hitelt és mennyi pénz marad utána a bankkártyádon vagy hogy mit kell megcsinálnod a holnapi meetingre. 

Ha sehogy sem jut idő a szexre, akkor egész egyszerűen vegyétek fel a „to do” listátokra. Igaz, hogy nem ez a világ legromantikusabb dolga, de ha egyszer bevásárlólistát írsz és előre megtervezed a teendőket, miért ne iktathatnád be a szexet is? 

Persze ne csak egy gyors numera legyen, szánjatok rá kellő időt. Lehet, hogy férfiként azt gondolod, hogy durr bele bumm, és negyed óra múlva már mindenki mehet a dolgára, de a nőknek több idő kell a ráhangolódásra. 

Amennyiben nem az idő szűke jelenti a legnagyobb gondot, hanem a túlpörgött agyad, akkor érdemes előtte jógáznod vagy egész egyszerűen elmenni sétálni, és kiüríteni az elmédet. Hidd el, egy kis kikapcsolódás után sokkal jobban megy majd a lepedőakrobatika is. 

A hangulatot pedig megteremthetitek egy kis szexi fehérneművel, félhomállyal és hosszú előjátékkal. 

2. Petting

Néha pedig nem is kell behatolás ahhoz, hogy a csúcsra járassátok az orgazmus-faktort. Elég, ha nagyon hosszan simogatjátok, csókolgatjátok és kényeztetitek egymást, és „megvontok” a másiktól bizonyos dolgokat. 

Ha pedig a hosszúra nyúló petting közben nem bírtok magatokkal, akkor essetek egymásnak, és szexeljetek egy hatalmasat. 

3. Próbáljatok ki olyan új dolgokat, mint a beöltözés vagy a BDSM

Hogyha a petting nem jön be vagy túl vanilla, akkor a durvább dolgok felé is fordulhattok. 

Előkerülhet egy kis vágyfokozó, egy paskoló, egy álarc vagy különböző segédeszközök is: csiklóizgató, plugok vagy dildók. 

Amennyiben szerettek játszani, vehettek jelmezt és kipróbálhattok különböző szerepjátékokat is (tanár-diáklány, főnök-titkárnő csak hogy a klasszikusokat említsük). 

Hidd el, hogy már egy-egy kiegészítő is annyira fel tudja dobni az egyszerű, hétköznapi együttléteket, hogy nem lesz problémátok a változatossággal. A szex egy csodálatos és végtelen világ, ahol rengeteg felfedeznivaló van. Nemcsak a másik fantáziáját és testét ismerheted meg, de a saját vágyaidat és korlátaidat is.

4. Az intimitás és a kommunikáció mindennél fontosabb

Főleg az extrémebb és új dolgok kipróbálása előtt azonban mindenképpen fektessétek le a szabályokat. Beszéljétek meg, hogy kinek mi fér bele, mik a határok és ezt tartsátok is tiszteletben. Soha ne erőltess rá a másikra olyat, amihez nincs kedve vagy nem akarja kipróbálni, hiszen a szex egy olyan játék, ahol az a cél, hogy mindenki (nagyon) jól érezze magát.

5. A testmozgás ne csak a szexből álljon

Lelkileg csak úgy lehetsz egyensúlyban, ha fizikailag is rendben vagy. Mindig kívülről befelé kell haladnod a folyamatban, ehhez pedig elengedhetetlen a rendszeres sport. Nem (csak) azért, hogy jól nézz ki és izmos legyen a tested, hanem azért is, mert segít kiüríteni a fejedet és levezetni a stresszt és a szexuális teljesítményed is javulni fog. 

A mozgásnak bizonyítottan szorongáscsökkentő hatása van, amit egy idő után te is érzel majd: sokkal fittebb leszel, energikusabb és bizony ettől megjön az önbizalmad. Ennek hatására pedig mérföldekkel jobb leszel az ágyban, mint előtte. 

Nem egyszerű tehát a folyamat, időt kell adni magadnak és kell, hogy ismerd a másikat és önmagadat is. De a kommunikáció és a tudatosság hosszú távon rengeteget segít majd. 

Illetve van egy termék ami még segíthet neked a libidó és erekció erősítésében.A Stronger® kapszula:

Nagy Attila- eromaxplus potencianovelo tabletta - X- Zone Kft.

Nagy Attila X-Zone Kft Ügyvezető

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát,kezelést és nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM az X-Zone Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!  

https://www.linkedin.com/in/attilanagypotencyandsexexpert/