Rendkívül érdekes kutatási eredmény jelent meg az amerikai Biotechnológiai Központ publikációjában. A felmérés alapján 2010 óta folyamatosan növekszik a merevedési problémákkal küzdő férfiak száma. A merevedési zavar egyre inkább érinti a 40 év alatti férfiakat is, a középkorú és idősebb korosztályt is.

Ebben a világban sokan szenvednek merevedési zavaroktól. Sokan beletörődnek a sorsukba, és inkább elfelejtik a szexet. Vannak, akik megpróbálják maguk megoldani a merevedési problémákat – sajnos kevés sikerrel.

Pedig lehet jobb is! Ezen cikkben bemutatott megoldás a férfiak 80-90%-ánál hatásos megoldást kínál!

Hogyan jön létre az erős Erekció?

Mi a merevedési zavar jelentése? Miért és hogyan alakul ki a potenciazavar? Hogyan lehet az ilyen problémákon segíteni?

Hogy ezeket megértsd, legelőször nézzük meg röviden, hogyan jön létre a merevedés:

Biztos tapasztaltad már Te is, hogyha:

fantáziálsz a szexről,
egy kívánatos, vonzó nőt meglátsz az utcán, akkor néha magától is megmerevedik a péniszed? Persze ugyanez be tud következni konkrét szexuális izgatás hatására is. (Például kézzel vagy szájjal történő stimulációval).

Ilyenkor az történik, hogy szexuális izgalomba jössz. Bonyolult kémiai és idegi reakciók indulnak be a szervezetedben. Ez a „rendszer” évezredek óta ugyanúgy működik a férfiakban. Ösztönösen és automatikusan történik meg a merevedés az alábbiak szerint:

Ilyenkor hirtelen nagy mennyiségű vér áramlik a hímvessző vérereibe. Ez a beáramló vér feltölti a péniszben található barlangos testeket. Ugyanekkor a vénák összeszűkülnek, és nem engedik kifolyni a vért. Ily módon létrejön a pénisz merevedése, ami jó esetben az egész szeretkezés végéig fent is marad.

ÍME A POTENCIAZAVAR LEGFONTOSABB OKAI
A férfi képtelen erekciót produkálni, vagy nem tudja fenntartani a merevedést a szex végéig. Ilyen esetekben potenciazavarról beszélünk.

„A potenciazavar azt jelenti, hogy a merevedés nem jön létre, vagy nem marad fent tartósan.”

Fontos megkülönböztetni az átmeneti potenciazavart az impotenciától. Ezen utóbbi a súlyosabb probléma. Itt elolvashatod az impotenciáról írt cikkemet is.

De tulajdonképpen mi okozza a potenciazavarokat? Több oka is lehet, nézzük meg röviden ezeket:

Fizikai és egészségügyi problémákból adódó potenciazavarok
Előzőekben megismerted az erekció biológiáját. Abból kiderülhetett számodra, hogy különösen fontos az érrendszer egészséges állapota a merevedés létrejöttében és fenntartásában.

MEREVEDESI ZAVAR KEZELÉSE
A leggyakrabban az alábbi módszert javasolják az orvosok merevedesi zavar kezelésére:

Pénisz ereinek kitágítása Alprostadil gyógyszerrel
Merevedesi zavar kezelésére létezik egy gyógyszer, amit Alprostadilnek hívnak. Ez kitágítja a péniszben lévő ereket, így a véráramlás javul. Ezáltal könnyeben létrejön az erekció.

Hátrányai: igen nehéz a kezelése, mert injekció formájában kell befecskendezni a hímvesszőbe. Emiatt kisebb vérzés is felléphet. Emellett az injekció nagyon drága.
MEREVEDESI ZAVAR ELLEN AZ ALÁBBIAKAT JAVASLOM:
A leírt módszerek hatásak lehetnek merevedesi zavar ellen. Megvannak azonban a hátránya. Illetve kissé nehézkes és körülményes az alkalmazása.

Ezért én egy másik módszert javaslok helyettük merevedesi zavar ellen. Egy olyan megoldást, ami a férfiak közel 80-90%-ánál beválik.

Ezzel a megoldással nem lesz szükséged többé:

Fájdalmas injekciókat beadni magadnak,
Péniszpumpával és péniszgyűrűvel küzdeni egy jó erekcióért,
És végre jókedvűen, mindenféle görcs nélkül várod majd a szeretkezést. Maximálisan kiélvezheted az együttlétet a saját és barátnőd örömére is.

PRÓBÁLD KI A NÖVÉNYI EREDETŰ, PRÉMIUM Eromaxplus POTENCIA TABLETTÁT!
Hatásos vény nélkül kapható gyógynövényes potencianövelő termék.

Hatásos és biztonságos megoldás: Eromaxplus

Nagy Attila- eromaxplus potencianovelo tabletta - X- Zone Kft.

Nagy Attila X-Zone Kft Ügyvezető

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát,kezelést és nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM az X-Zone Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!  

https://www.linkedin.com/in/attilanagypotencyandsexexpert/