Minden párkapcsolat más és más.

De egyvalami talán közös bennük: egyik sem tökéletes (vagy ha valaki ezt mondja, akkor bizony hazudik). 

Egy párkapcsolat hullámzó: lehet, hogy ma még boldog vagy és felhőtlen, de nem garantált, hogy jövő héten nem jön egy viharfelhő, ami odacsap az idillnek. 

Aztán, ahogy ez lenni szokott, a viharfelhők elvonulnak és ismét felhőtlen időszak veszi kezdetét.

Az időjárást nem lehet befolyásolni, de szerencsére a párkapcsolatot és a jó szexuális kapcsolatot igen. A cikkben pedig olyan tippeket mutatunk, amivel megnövelheted a „napsütéses órák számát” és minimálisra csökkentheted a viharos időszakokat. 

Ezeket csinald ha jo parkapcsolatot akarsz

Ezeket tedd, ha jó párkapcsolatot szeretnél

#1 Legyen randinapotok – egy hónapban legalább egyszer

Mindenki brutálisan elfoglalt, rohan, dolgozik, a gyerekkel foglalkozik, a háztartással, és alig marad idő a hobbira vagy egymásra. Viszont együtt töltött idő nélkül nincsenek közös emlékek sem, és előbb vagy utóbb elpunnyadtok. 

Egy hónapban legalább egyszer érdemes közösen kimozdulni (igen, még akkor is, ha van otthon gyerkőc), és elmenni valahová vacsorázni, bulizni vagy egyszerűen csak sétálni. Picit szorítsátok háttérbe a Netflixet (mert ez is közös program, de nem olyan), és mozduljatok ki valamerre.

#2 Bókolj még 5-10 év után is!

A párok egy idő után elfelejtenek bókolni egymásnak, pedig nem is gondolnád, hogy mennyit számít egy-egy apró elismerés. Vedd észre, ha a párod elment manikűröshöz, és dicsérd meg, milyen szép lett a körme, vagy vedd észre, ha levágatta a haját. 

Már az ilyen apró gesztusok is sokat számítanak – neked pedig csak egy (vagy több) szavadba kerül!

#3 Lépj túl a múltbeli sérelmeken

Minden kapcsolatnak vannak mélypontjai – olyan, amikre senki sem szívesen emlékszik vissza. Ezeken az ember nehezen tudja túltenni magát, és akár még évek után is rugózik rajta, de ha továbbra is egy pár szeretnétek lenni, akkor mindkettőtöknek túl kell lépnie  ezeken a dolgokon. 

Elcsépelt közhely, de az idő tényleg minden sebet begyógyít.

#4 Mutasd ki a szereteted

Nem csak szexszel lehet kimutatni a szeretetet (bár azzal is, ráadásul elég jól). Viszont egy jó párkapcsolathoz kellenek a finom, apró dolgok is: például hogy kérés nélkül megfogod a párod kezét az utcán, vagy megérinted egy étteremben.

Lehet ez egyébként egy-két szál virág is, csoki vagy bármi, amit szeret – akkor, amikor nem számít rá, vagy egy finom ágyba reggeli. 

A lényeg, hogy legyél kreatív, és random.

#5 Legyél kompromisszumkész

Van, hogy te ezt a filmet szeretnéd nézni, a párod viszont egy másikat. Ha van időtök, megnézhetitek mind a kettőt – de a lényeg, hogy néha engedjetek egymásnak. Mindketten önálló egyéniségek vagytok, így teljesen természetes, ha nem mindenben klappoltok. A lényeg az, hogy ezt miképp kezelitek.

A kompromisszum nem azt jelenti, hogy mindig ráhagyod a döntést a másikra, hanem kommunikációt és odafigyelést. Persze nem könnyű ezen dolgozni, de nem is lehetetlen.

Fontos, hogy egy kompromisszumért vagy még inkább egy gesztusért ne várj cserébe semmit. 

Ne azért engedd, hogy ő válasszon éttermet, zenét vagy filmet, hogy utána felhánytorgasd.

Ne azért ajándékozd meg, mert rossz hírt akarsz vele közölni. 

Hanem azért, mert önzetlenül szereted. 

Nem jo dolgok egy parkapcsolatban

Ezeket NE tedd, ha jó párkapcsolatot akarsz

#1 Ne feszegesd a párod határait

Sokan szeretik az olyan játszmákat, amikor párjuk határait feszegetik. Idegesítik, piszkálják a másikat, egészen addig, míg nem kezd el hisztizni, ami után visszavonulót fújnak. 

Jó, ha ismered a határokat, egy bizonyos idő után erre ösztönszerűen ráérez az ember, viszont ne használd ki ezt a tudást. 

Ha a párod szeret egyedül lenni, akkor ne telepedj rá, hagyj neki „énidőt”, viszont ha rosszul érzi magát egyedül, és te is, akkor találjatok ki közös programokat. 

#2 Ne felejts el bocsánatot kérni, ha hibázol

Főleg a férfiaknak nehéz bocsánatot kérni egy olyan szituációban, amikor belátták, hogy nagyot hibáztak. Talán az egó, talán a fene nagy férfiúi büszkeség nem engedi, de túl kell lépni ezeken az ösztönszerű dolgokon, és egyszerűen csak kimondani ezt az egyszerű kis szót.

Hidd el, mindkettőtöknek könnyebb lesz. 

#3 Ne felejtsd el a barátaidat

Nem jó dolog, ha egy párkapcsolatban annyira egymásra telepedtek, hogy közben a barátaitokat teljesen háttérbe szorítjátok. Egy jó párkapcsolat alapja az is, ha néha nem csak együtt mozdultok ki, hanem közösen, a barátaitokkal. 

Nem szabad elfelejteni, hogy az ember társasági lény. Így hosszú távon az a párkapcsolat, ahol nincsenek jelen a barátok, halálra van ítélve, vagy pedig egy hosszú és szomorú kapcsolat alakul ki. 

#4 Ne veszítsd el önmagad

A pár két külön ember, két különböző egyéniséggel. Természetes, hogy az együtt töltött idő után mindketten változtok, alakultok, egymáshoz csiszolódtok; viszont arra figyelni kell, hogy közben ne veszítsétek el önmagatokat.

Ha ugyanis erre kényszerülsz, vagyis a párod erre kényszerít, akkor valójában nem beléd szerelmes, hanem abba, akit belőled formált.

Ha látod, hogy a párod meg akar változtatni, akkor érdemes vele tisztázni ezt a kérdést. Miért is akarod, hogy megváltozzak? Mi az, amit egyáltalán szeretsz bennem? Miért vagyunk mi együtt, ha nem fogadsz el annak, aki vagyok?

Ha ezeket nem sikerül megbeszélni, akkor jobb, ha külön utakon folytatjátok, hosszabb távon mindkettőtöknek így lesz a legjobb.

#5 Ne csald meg a párod

Talán bagatellnek tűnik, de mégiscsak le kell írni: ne csald meg a párodat. A boldog párkapcsolat egyik alappillére.

Persze előfordulhat, hogy a ti párkapcsolatotok különleges, és nyitott kapcsolatban vagy házasságban éltek. Ebben az esetben is fontos az őszinteség, és az általatok lefektetett alapszabályok tiszteletben tartása. Fontos a szex is. Azt is ápolni és karban kell tartani. Ebben segíthet Neked az Mpower potencia kapszula is.

Nagy Attila- eromaxplus potencianovelo tabletta - X- Zone Kft.

Nagy Attila X-Zone Kft Ügyvezető

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát,kezelést és nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM az X-Zone Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!  

https://www.linkedin.com/in/attilanagypotencyandsexexpert/