Partnerkapcsolat és a jó szex kiegészíti egymást és egyensúlyban kell lennie.

De ha a szex már nem olyan mint régen?.. Már nem úgy csillog a párod szeme esténként? Elárulom mi lehet ennek a leggyakoribb okai.

Mindennapi élet nehézségei befolyásolhatják a partnerkapcsolatot

Minden partnerkapcsolatnak van saját, külön története. Hogy kezdődött, megismerkedés, udvarlás,  gondtalan bulis időszakok, kisebb-nagyobb veszekedések stb.. Mégis van egy közös vonásuk, mégpedig a hullámvölgyek. 

Ez valahogy természetes. Akármennyire szeretjük a másikat, össze kell csiszolódni, akadnak az életben nehezebb időszakok, mint betegség, anyagi gondok, hirtelen túl sok lesz a tennivaló (pl egy építkezés, költözködés vagy felújítás miatt). 

Napi problémák és a szex

Az élet buktatói és mindennapi nehézségei bizony nyomot hagyhatnak a szexuális életünkön is.A partnerkapcsolat is függ ezektől. 

Estére elfáradsz, nincs kedved szeretkezni, alig várod, hogy ágyba bújhass. Ennek egyenes következménye lehet ha nem teszel ellene, hogy elhidegülsz a párodtól. 

Először még egyáltalán nem az a baj, hogy őt nem kívánod, hanem csak egyszerűen úgy érzed túl sok volt mára. Mennél mihamarabb pihenni. Pedig pont ez az, amire tudatosan oda kellene figyelnie mindenkinek.

beszelgetes a szexrol

Beszélgessetek egymással

Lehet hogy fáradt vagy, nem akarsz szexelni, de ez nem jelenti, hogy nem lehettek együtt. Csináljátok közösen az esti rutin dolgokat. Miközben kipakoltok a vacsorához, leültök, esztek, elpakoltok, elmosogattok stb. használjátok ki az alkalmat. Beszélgessetek. Időt kell szánni egy kapcsolatra.

Ha kevesebb intimitás jut a hálószobára, legalább pótoljátok valahogy. Hidd el, hogy áthidalható vele egy rövidebb nehéz időszak, amikor örültök ha hétvégente össze tudtok bújni.

A beszélgetés segít érzelmileg közel maradni a párodhoz, szeretetet, intimitást hozhat ha megérted, hogy miért ingerlékeny, ha megbeszélheti valakivel, hogy mi történt a munkahelyén.

Előbb-utóbb a szex is olyan lesz mint régen, mint amikor még gondtalanok és fiatalok voltatok, amikor még nem igazán érdekelt semmi más, csak hogy vele lehess.

Kerüld a stresszt

Bizonyított tény, hogy a férfiak (és persze a nők) potenciájára károsan hat a stressz. Ha nem tudod elengedni magad, ha az oly nagyon kívánt meztelen testet csókolva sem tudsz teljesen elszakadni a gondoktól, az bizony akár  átmeneti merevedési zavarokat is okozhat.

Ha többször is előfordul, hogy nem tudsz teljesíteni, hogy belekezdesz ugyan, de befejezni nem tudod, az feszültséghez, a szextől való félelemhez vezet, ami csak tovább fokozza a stresszt. Kialakul egy ördögi kör, amiből nekéz kiszakadni. 

hogy mit tehetsz? Lazíts, beszéld meg valakivel a számodra nyomasztó dolgokat. Szánj időt a hobbidra, ha az segít levezetni a felgyülemlett stresszt. De az egyik legjobb a sport.

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Néha elég az is, ha reggel a távolabbi buszmegállóba sétálsz el, vagy biciklivel jársz dolgozni, esetleg beiktattok az életetekbe heti 2-3 alkalommal egy kis közös sétát. De a lényeg a mozgás valamilyen formája.

Figyelj a párodra és a párkapcsolatra

Többször említettem már, hogy fontos a beszélgetés, a közös programok, hogy minél több mindent csináljatok közösen. 

Az életet együtt kell megélni, nem pedig csak egymás mellett leélni.

Próbálj az élete része lenni, ahelyett, hogy csak olyasvalaki vagy, akivel egy fedél alatt él. 

Ebből következik egy másik dolog, ami tönkreteszi a szexet. Ez az állandóság, megszokás, ugye tudod miről beszélek?

erotika es megszokas

Megszokás a partnerkapcsolatban

Jó dolog  tudni, hogy van melletted valaki, az életben, de nem mindegy hogyan. Nem jó ha túlságosan megszokott, rutinszerű a szex köztetek. Próbáljatok ki új dolgokat, vagy éppen olyat, amit már régen csináltatok. Szexi fehérnemű ajándékba, lágy fények, vagy a hétköznapi “durrbele” szex helyett egy kiadós kényeztető előjáték.

A lényeg igazából, hogy nem szabad hagyni ellaposodni az együttléteket. Ne gondold, hogy ez neked jár, ne hagyd hogy olyan rutin legyen mint az esti fürdés. 

Ugyanazok a szexpózok 

Édesem már megint pont 10-kor akarod?..Ha ez Nálad is előfordult már akkor lehet ez a kapcsolat is szintén a megszokásról szól. Merj új dolgokat kipróbálni! Nem baj, ha mindketten egy megszokott módon szeretitek, akkor is próbáljatok ki új dolgokat más pózokat és máshol, nem csak az ágyba. Nem baj, ha nem nektek való, akkor folytatjátok vagy éppen befejezitek úgy, ahogy tetszik. A lényeg, hogy izgalmat, újat vigyetek a szexbe.

Erotika hiánya

Az erotika és a vágy a legfontosabb a szexben. Ne akarj mindig csak egy gyors menetet, hogy enyhítsd a vágyadat. Nem jó, mert előbb-utóbb megöli az erotika hiánya azt a vágyat. Éld meg úgy igazán a szexet ahelyett, hogy nekiestek egymásnak és már vége is van. Persze jó is néha egy gyors szex, főleg ha erős a potenciád, de hamar beleunhatsz.

Nem szabad megfeledkezni az érzelmekről, az erotikáról. Azokról a lágy vagy éppen mohó érintésekről amik felkorbácsolják és pattanásig feszítik az érzékeinket, hogy aztán egy olyan orgazmusban teljesedjen ki amire elég rágondolni és újra olyan legyen minde mint régen….

Ebben tud segíteni a potencianövelő szereink és termékeink! Pörgesd fel a szexuális életedet!

Nagy Attila- eromaxplus potencianovelo tabletta - X- Zone Kft.

Nagy Attila X-Zone Kft Ügyvezető

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát,kezelést és nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM az X-Zone Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!  

https://www.linkedin.com/in/attilanagypotencyandsexexpert/