Az erotikus masszázs az előjáték egyik legszuperebb formája – mégis relatíve kevés pár kényezteti egymást ebben a formában. (Persze, tudjuk hogy melós – de a párodért mindent, nem igaz?)

Az erotikus masszázs nem arról szól, hogy újra 16 éves vagy, és durrbelebumm, hanem sokkal inkább a lelki és testi összekapcsolódásra helyezi a hangsúlyt. (Aminek a vége persze egy hatalmas orgazmus lesz.)

Na de vágjunk is bele!

Miről is szól az erotikus masszázs?

A mindennapokban a pároddal – ideális esetben – verbálisan és non-verbálisan kommunikáltok egymással (vagyis testtel, gesztusokkal és beszéddel). 

A hétköznapokban ezek az arányok a verbális kommunikáció felé mozdulnak, viszont a masszázsban a nonverbális dominál, hiszen érintés útján kapcsolódtok egymáshoz. Épp ezért egy picit más, egy picit intimebb oldalról kell megközelíteni a dolgot. 

Persze egy jó erotikus masszázsnak szerves részét képezi a beszéd is. Nem lehet néma katona módjára dögönyözni a párodat, közben a hangoddal is elő kell segítened a relaxációt. 

„Remélem jól telt a napod.” 

„Nagyon finom illatod van, imádom a bőröd.” 

A retorika kimeríthetetlen – mondd nyugodtan azt, ami eszedbe jut a kedvesedről – és elősegíti a pozitív énkép kialakulását. 

Ezenkívül persze fontos a technika is – hogyan kezded, hogyan nyúlsz a párodhoz. Nem szabad sietni, és bizony rá kell szánni az időt. De előtte még meg kell beszélnünk egy nagyon fontos dolgot: a légkört.

Szexuális teljesítmény

admin ajax
potencianovelo kapszula stronger 1 doboz

Stronger® Potencianövelő Kapszula

10 db kapszula /doboz

Erősíti a libidót és a potenciát. Erős merevedést okozó, legális, biztonságos és természetes potencianövelő.. Segíthet az egészséges önbizalom elnyerésében. Hatása gyorsan bekövetkezhet.

Alkalmazása: 30-60 perccel nemi aktus előtt bevenni.

Szexuális teljesítmény

admin ajax
Erekciot elosegito Zsele 100

Erection Power Gel®

50 Ml

Új termék, ami minden olyan férfi számára megfelelő lehet, akik a szexuális élet javítására és az erekció növelésére törekszenek. A megoldás: Erektion Power Gel®

Így készülj fel a masszázsra!

A masszírozáshoz nem kell speciális ágy, vagy helyiség: csak egy szoba. Ezt a szobát viszont neked kell megtöltened hangulattal.

#1 Teremtsd meg az erotikus légkört 

Először is: melegítsd fel a szobát. Egyrészt senki sem szeret dideregni, miközben masszírozzák másrészt ilyenkor az izmok megfeszülnek, az erek pedig összehúzódnak. Ez pedig súlyos sérülésekhez is vezethet. 

Az ideális hőmérséklet változó, de minimum 23 fokra azért érdemes felmelegíteni a helyiséget.

A másik sarkalatos pont a fények. Minél tompább, minél sárgább a világítás, annál jobb. A legjobb, ha gyertyákat vagy sólámpát használsz. 

Ezenkívül már csak egy kényelmes ágy és egy törölköző kell, amit kedvetekre összeolajozhattok.

#2 Készülj masszázsolajjal 

Ehhez persze egy megfelelő minőségű masszázsolaj kell majd. Használhatsz erre a célra ízesített masszázs gélt is, így még izgatóbbá varázsolva a hangulatot. 

Tipp: ha szeretnétek elmenni picit a mazósabb, BDSM irányba is, akkor léteznek olyan gyertyák, amik ha leégnek, masszázsolajjá változnak. Próbáljátok ki, de csak óvatosan!

Hogyan adj erotikus masszázst a párodnak?

Ahogyan a cikk elején is írtuk: ez nem lóverseny. A masszázs alapvetése, hogy lassan kell kezdeni – és lassan is kell folytatni. 

#3 Kezdd lassan!

Önts némi olajat a tenyeredre és finoman dörzsöld össze, hogy felmelegítsd.  

Függetlenül attól, hogy melyik testrészt kezded el masszírozni, vannak olyan technikák, amelyeket minden tájékon alkalmazhatsz – például a következőket.

Sehol ne nyomd túl erősen, mert fájdalmat okozol. Szánj időt arra, hogy kiismerd, mi a kellemes a partnerednek. Mindig kérdezz rá, hogy ez jó-e, nem túl erős, vagy épp nem túl gyenge. 

Az első néhány érintés legyen hosszú és határozott, ez a céltudatosság ugyanis megnyugtatja a párodat, és biztonságban érzi magát tőle. 

Masszazsolaj hasznalata

#4 Így dörzsöld be a masszázsolajat

Miután a kezeddel kellőképpen felhevítetted az olajat, itt az idő, hogy a párodat is kényeztesd vele. 

A kézfejed legyen masszív, és lapos, az ujjaid viszont legyenek lazák, hogy követni tudják a párod testének vonalait. 

Apropó, ujjbegyek! Lehet, hogy kísértést érzel majd, hogy intenzíven és mélyen masszírozd a párod, de a lágyabb, gyengédebb masszázs sokkal izgatóbb. 

Miközben a tenyérrel masszírozol, az ujjbegyeiddel kövesd a párod testének körvonalát úgy, hogy fentről lefelé haladsz. 

A hüvelykujjaddal remekül le tudod vezetni majd a stresszt és a feszültséget, hiszen feloldhatod vele a csomós izmokat. 

Ez a módszer különösen jól működik a háton, a vállakon, a lábfejen és a combon.

#5 Kezdődhetnek az izgalmak…

Ha már elég sokáig gyúrtad a párod felső hátizmát és a gerinc vonalát, akkor lejjebb is tévedhet a kezed.

Finoman nyúlj el a popsi felé, és lassan dörzsöld be a finom olajjal a párod fenekét. 

Ezután fordítsd őt hanyatt, majd kezdd el ugyanezt a fentről lefelé haladó mozdulatsort a kulcscsonttól a mellekig haladva. Közben az ujjaid tévedjenek lejjebb is: a csiklóhoz vagy a péniszhez. Ekkor még csak enyhe mozdulatok legyenek, alig érintsd meg az ujjbegyeddel – próbáld meg minél inkább kihúzni a dolgot, hogy még nagyobb legyen a szexuális feszültség.

#6 És lőn: orgazmus 

Ha mindent jól csináltál, akkor a párod már a legapróbb kézmozdulatoktól is hatamasat élvez majd, és a teljes teste ellazul. Ezután pedig jöhet a jól megérdemelt összebújás. 

Tipp: ha még tovább szeretnéd fokozni a hangulatot, használhatsz szexuális segédeszközöket is:, hogy a szex ne kegyen unalmas csiklóvibrátort vagy hagyományos rúdvibrátort. Arról, hogy melyiket mikor érdemes használni, a linkre kattintva olvashatsz bővebben. 

Szexuális teljesítmény

admin ajax
potencianovelo kapszula stronger 1 doboz

Stronger® Potencianövelő Kapszula

10 db kapszula /doboz

Erősíti a libidót és a potenciát. Erős merevedést okozó, legális, biztonságos és természetes potencianövelő.. Segíthet az egészséges önbizalom elnyerésében. Hatása gyorsan bekövetkezhet.

Alkalmazása: 30-60 perccel nemi aktus előtt bevenni.

Szexuális teljesítmény

admin ajax
Erekciot elosegito Zsele 100

Erection Power Gel®

50 Ml

Új termék, ami minden olyan férfi számára megfelelő lehet, akik a szexuális élet javítására és az erekció növelésére törekszenek. A megoldás: Erektion Power Gel®

Nagy Attila- eromaxplus potencianovelo tabletta - X- Zone Kft.

Nagy Attila X-Zone Kft Ügyvezető

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát,kezelést és nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM az X-Zone Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!  

https://www.linkedin.com/in/attilanagypotencyandsexexpert/