A szex akkor jó, ha tüzes vad és szenvedélyes – de ez sajnos nem mindig jön össze. Persze nem lehet mindig ugyanolyan jó a szex, vannak hullámhegyek és hullámvölgyek, de ha már jó ideje a hullámvölgyben vagytok, akkor bizony itt az ideje valamivel feldobni az unalmas szexet. 

Az, hogy a szex mitől unalmas – vagy egyáltalán mi számít unalmasnak – sok mindentől függ. 

Mitől lehet unalmas a szex?

Számtalan probléma állhat annak a hátterében, hogy a szexuális életetek ellaposodik, de kezdjük is talán az egyértelműbbekkel.

Lehet, hogy egész egyszerűen túl régóta csináljátok ugyanazt, és egész egyszerűen eltűnt a szikra a kapcsolatotokból. Ilyenkor érdemes megbeszélni egymással a problémákat, nem pedig homokba dugni a fejeteket, hiszen attól nem fog megoldódni a dolog. (Erről még egyébként lejjebb írunk részletesebben is.)

Az is előfordulhat, hogy a problémák mögött lelki okok húzódnak meg, például elégedetlen vagy a testeddel, szorongsz, túl nagy a stressz satöbbi. Ilyenkor be kell azonosítani azt, hogy pontosan mi a is a gond forrása, és dolgozni rajta – akár szakember segítségével is. Ma már nem szégyen pszichológushoz fordulni, társadalmilag is teljesen elfogadott.

A monoton, unalmas szex hátterében valamilyen szexuális probléma is húzódhat, például merevedési zavar, hüvelyi fájdalom, vagy hüvelyszárazság. Ilyen esetekben is érdemes beszélni egymással a gondotokról, és szakember segítségét kérni.

Persze az is lehet, hogy a szex valójában nem unalmas, csak neked nőttek meg túlságosan az elvárásaid. Sajnos ilyenkor sokan megcsalják a párjukat, pedig elég lenne csak nyíltan megbeszélni azt, hogy kinek milyen szexuális fantáziája van. Ki tudja, lehet hogy ugyanolyan vágyaitok vannak, ne féljetek tehát megosztani egymással a legpiszkosabb fantáziátokat sem!

Így fűszerezd az unalmas szexuális életed

Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogyan dobhatod fel a szexet. Igyekeztünk extrém és kevésbé pikáns tippeket is összegyűjteni, hogy mindenki megtalálja a saját vérmérsékletének megfelelő pontokat. Így biztosan lesz olyan, ami túlmegy majd az ingerküszöbön, de remélhetőleg olyan is, amit hasznosítani tudtok.

#1 Az új nem mindig rosszabb

Furcsa lehet, de a párok nagy része általában 2-3 pózban szexel, és ezeket sem minden aktus alkalmával maxolják ki. Nem csak a kutyapóz létezik a világon! 

Ha legközelebb szexeltek válasszatok például az alábbi szexpozíciók közül:

  • misszionárius póz,
  • lovagló póz,
  • fordított lovagló póz,
  • 68,
  • 69,
  • és kiskifli-nagykifli.

Mindegyik pózban más és más a behatolási szög, így teljesen új érzést adnak, mindkettőtöknek. A misszionárius például nagyon jól izgatja a nők g-pontját, ráadásul közben csiklójukat is tudják izgatni. Összezárt lábakkal pedig szorosabbá tehető a hüvely, ami még érzékenyebbé teszi a péniszt.

Lovaglós pózban simogathatod a popsi környékét és a melleket is, amivel tovább fokozhatod a kéjt.

Az új pózok mellett, ha mind a ketten nyitottak vagytok rá, próbáljátok ki az orált és/vagy az anált is. A franciázás nagyon fel tudja húzni a partnert, amitől a szex vad, szenvedélyes és mocskos lesz, az análtól pedig – ha jól csináljátok – a partnerednek orgazmusa is lehet (igen, létezik női anál orgazmus is). 

Ez utóbbinál viszont ne feledkezzetek meg a síkosítóról, és az óvatos előkészítésről sem. Nem lehet hűbelebalázs módjára a popsiba hatolni, hiszen egy érzékeny területről van szó.

Ezenkívül játszhattok különféle szerepjátékokat is: titkárnő-főnök, domina-szolga, tanár-diák –  hogy mit, annak csak a fantáziátok szab határt.Egy jó párkapcsolatban csak a fantázia szabhat határt.

#2 Ne csak csináljátok: nézzetek együtt pornót

A pórnónézés általában tabunak számít a párok között, pedig semmi kivetnivaló nincs abban, ha valaki néha filmet néz. Ha sikerül egymás előtt beszélnetek róla, akkor pedig semmi sem tarthat vissza attól, hogy közösen nézzetek pornófilmet.

Ki tudja, lehet hogy kedvet kaptok néhány dologhoz, vagy olyan újdonságot mutatnak, amit addig nem is ismertetek!

A maszturbacio segit az unalmas szex lekuzdeseben

#3 Maszturbálj sokat, és ismerd meg a saját tested

A férfiaknak általában nem okoz gondot a maszturbálás (hacsak nem a túl sok), viszont a nők szemérmesebbek ilyen téren. Talán ebben a túl maszkulinos, tesztoszterontól dús világban kevésbé fogadják el társadalmilag, ha egy nő is magához nyúl, pedig semmi szégyenkeznivaló nincs ebben, sőt!

Csak így lehet megtanulni, hogyan működik a test, mi az ami jó vagy épp rossz, és hogyan lehet a legkönnyebben orgazmus elérni. Ehhez használhatóak az ujjak vagy bármilyen segédeszköz (vibrátor, wibe, dildó). 

Az egyedül szerzett tapasztalatokat pedig később nagyon jól lehet kamatoztatni az ágyban is.

Az unalmas szex ellen bevehettek egy harmadik szemelyt is

#4 Vegyetek be egy harmadik személyt

Akár a pár női-, akár a férfi (ideális esetben mindkét) tagja részéről felmerülhet, hogy jó lenne bevonni egy harmadik személyt is a játszadozásokba. Bármilyen nemű partnerről is legyen szó, a legfontosabb dolog a bizalom és az, hogy mindketten nyitottak legyetek rá. 

Ha csak a pár egyik tagját izgatja a gondolat, a másikat nem, akkor beszéljétek meg, hogy kinek mi az ideális kompromisszum, vagy próbáljatok meg más irányban tapogatózni – például menjetek el egy swinger klubba. 

+1 Vesd be a nehéztüzérséget: segédeszközök és afrodiziákumok

Ahogy a pornófilmek, úgy a segédeszközök, szexjátékok használata is sok esetben tabunak számítanak, pedig fel tudják dobni még a legunalmasabbnak induló szexet is.

Használjatok bátran vibrátort, dildót vagy plugot közösen is, hiszen így még jobban megismerhetitek egymás testét.

Ha úgy érzed, szeretnél még egy kis plusz fűszert belevinni a szexbe, akkor jó ötlet lehet, ha valamilyen vágykeltőt, afrodiziákumot is vásároltok. Ezek a vágykeltők sok esetben természetesek és évezredek óta használják őket. 

A legtöbb ilyen vágykeltő – például az EromaxPlus, Mpower unlimited potencianövelő is, és a Shoot potencia kapszuláról se feledkezzünk meg. Ezek a termékek vérbőséget okoznak a péniszben, így sokkal érzékenyebb lesz, és könnyebb fenntartani a merevedést is.

Léteznek női vágykeltők is, amik ugyanezen alapulnak: vérbőséget okoznak a hüvelyben és a csiklóban, amitől a végén az orgazmus is még egetrengetőbb lesz majd. 

Ne féljetek tehát kipróbálni az új dolgokat, hiszen nem törvényszerű, hogy a szex X év együttlét után ellaposodik. A lényeg, hogy mindketten akarjatok és tegyetek is ellene.

Nagy Attila- eromaxplus potencianovelo tabletta - X- Zone Kft.

Nagy Attila X-Zone Kft Ügyvezető

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát,kezelést és nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM az X-Zone Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!  

https://www.linkedin.com/in/attilanagypotencyandsexexpert/