Potencia-korai magömlés-immunerősítés.

Mivel is foglalkozik a potencia-noveles.hu?

Ha az ágyban valamilyen probléma van, az bizony nem csak az önbizalmunkat teheti tönkre, de a mindennapjainkat is. A szexuális frusztráció ugyanis stresszt okoz, a stressztől pedig még nehezebb ellazulni szex közben – nem is beszélve arról, hogy károsítja az immunrendszert. Így kialakul egy olyan ördögi kör, amiből bizony igencsak nehéz kimászni. 

Szerencsére van megoldás: a lelki eredetű merevedési zavar, vagy a korai magömlés leküzdhető, a cikkben részletesen meg is mutatjuk, hogyan.

Mi okozza a merevedési zavart? Mit tehetsz ellene?

#1 Természetes potencianövelő

Ahogy láthatod, sajnos rengeteg ember küzd potencia problémákkal, de ez azt is jelenti, hogy nem vagy egyedül. Ez pedig egészen pontosan, szám szerint a hazai lakosságot a következőképpen érinti:

  • a 40 év alattiak mintegy 4-10%-a, 
  • a 40 és 60 közötti férfiak 39-57%-a, 
  • a 60-70 év közöttiek pedig 60%-a

küzd valamilyen gondokkal. 

De mi is a merevedési zavar pontosan?

A potenciazavar röviden azt az állapotot jelzi, amikor a hímvessző nem, vagy nem eléggé merev ahhoz, hogy megtörténjen az aktus. Amikor ez a zavar már olyan mértékű, hogy a behatolás sem történik meg – huzamosabb ideig – akkor már impotenciáról van szó.

Így a zavar az enyhétől egészen a súlyosig terjedhet. 

És mi okozza a potencia problémákat? 

Testi eredetű potenciazavar általában akkor alakul ki, ha az ember szervezetében valamilyen gyulladás, fertőzés van (például prosztatagyulladás, vagy hugyúti fertőzés). 

Ezenkívül lehet még: cukorbetegség, rossz életmód (helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód), magas vérnyomás, és különböző, kardiovaszkuláris betegségek. 

A potenciazavar viszont lehet lelki eredetű is. Ebben az esetben a problémát az okozhatja, hogy már nem kívánja a partnert, esetleg kudarcélmény érte, vagy fél az együttléttől. A pszichés potencia problémákat relatíve könnyen lehet orvosolni, például természetes eredetű potencianövelőkkel.

Hogyan segíthet a potencianövelés.hu? 

A webshopunkban kapható potencianövelők teljesen természetes eredetűek. Ráadásul kiválóan megszüntetheti az ideiglenes merevedési zavart, a hatás ugyanis akár 48 órán keresztül is eltartathat. A készítmények segítségével könnyedén kiküszöbölhetőek a pszichikai eredetű potenciazavarok, így kikerülhetünk a 22-es csapdájából.

Előzd meg a korai magömlést különböző technikákkal vagy késleltetővel!

#2 Korai magömlés megelőzése 

A korai magömlés a férfi lakosság nagyjából 20-30%-át érinti, tehát 10 férfiból 2-3 ember ezzel a problémával küzd. Sajnos ez igencsak probléma, hiszen a korai magömlés miatt a partnernek nem biztos, hogy lesz orgazmusa – ez pedig hosszú távon párkapcsolati gondokat okozhat. 

Mitől alakul ki?

A korai magömlésnek nem igazán vannak szervi okai, inkább pszichés jellegű gondról van szó. Leggyakrabban a kamaszoknál, tinédzsereknél fordul elő, az első néhány aktus izgalma miatt. Viszont, ha ez a gond később is megmarad, akkor nagyon nehezen megszüntethető. 

Emiatt szorongás alakulhat ki a férfiban, nem kívánja a szexet, és súlyos esetben merevedési zavarokhoz is vezethet. 

Hogyan kezelhető?

Szerencsére a korai magömlést – mivel pszichés jellegű – mi magunk is könnyen kezelni tudjuk, leginkább a testünk megismerésével. A maszturbáció segíthet ebben – próbáljuk meg minél tovább elnyújtani a dolgot úgy, hogy mielőtt orgazmusunk lenne, abbahagyjuk a stimulálást. Ezzel hosszú távon kialakulhat egy reflex, amit már magunk is irányítani tudunk szex közben.

Mi van, ha ez nem segít?

Amennyiben ez sem hatásos, érdemes kipróbálni az ún. késleltető krémeket. Ezek a krémek épp csak annyira érzéstelenítik a péniszt, hogy ne következzen be korai ejakuláció. Ezt a krémet kombinálhatod is akár a maszturbációs technikával, ami megoldást nyújthat. 

Amennyiben ezek sem szüntetnék meg a gondot, úgy érdemes lehet felkeresni egy pszichológust vagy elvégezni néhány vizsgálatot, hogy biztosan kiszűrjük a szervi (pl. pajzsmirigy) gondokat. 

#3 Immunerősítő hatóanyagok

Ép testben ép lélek – tartja a mondás, és mennyire igaz! A rosszul működő immunrendszer ugyanis gyulladásokhoz vezethet, ami kihathat a szexuális teljesítőképességünkre is. Ahhoz tehát, hogy az ágyban is jól teljesítsünk, elengedhetetlen az, hogy a testünk természetes védekezőképességét felturbózzuk. 

Mit okoz a rossz immunrendszer?

A rosszul működő immunrendszer miatt sokkal könnyebben kapjuk el a betegségeket, és hosszabb ideig is tart kigyógyulnunk belőlük. Ezenkívül ezek a fertőzések később rengeteg káros szövődményhez vezethetnek.

Miért alakul ki? 

A rossz étrendtől, a kevés mozgástól és oxigéntől, valamint a vitamin-és ásványianyag hiánytól. Az egyik legismertebb immunerősítő a C-vitamin, de emellett természetesen szükségünk van még A-, B-, D-, E- és K-vitaminra, valamint megfelelő mennyiségű kalciumra, foszforra, magnéziumra, káliumra, szelénre, krómra, cinkre és vasra. 

Ezek egy részét változatos étrenddel tudjuk biztosítani. Azonban vannak olyan vitaminok, például a D-vitamin, ami kizárólag napfény hatására termelődik a szervezetben, és nem lehet étellel bevinni. Épp ezért télen szükséges a pótlása.

Ezek a vitaminok és ásványi anyagok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egészséges, energikus és kiegyensúlyozott legyél.

Hogyan segít ebben a potencia-noveles.hu?

Webshopunkban találsz olyan terméket, ami megvédi a szívet és az érrendszert, ezenkívül liposzómás C-vitamint, valamint kollagén tablettát, hozzáadott magnéziummal és kalciummal. Ezek hozzájárulhatnak az immunrendszer megfelelő védelméhez.

Nem szabad tehát elkeseredni, hiszen valamennyi pszichés eredetű potenciazavarra létezik megoldás, csak tudnod kell, hogy hol keresd.

Nagy Attila- eromaxplus potencianovelo tabletta - X- Zone Kft.

Nagy Attila X-Zone Kft Ügyvezető

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát,kezelést és nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM az X-Zone Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!  

https://www.linkedin.com/in/attilanagypotencyandsexexpert/